Uscatoare legume fructe

/**/

Camere de uscare - uscatoare cu functionare in regim economic pentru legume, fructe, plante, cereale, ciuperci, tutun, paste fainoase, peste etc.

Uscator - Camera deshidratat-uscat: legume, fructe, plante, in regim economic pentru:

100 kg/sarja

Camera de uscat legume-fructe in regim economic de 100 kg/sarja, este destinata deshidratarii-uscarii, legumelor si fructelor, plantelor rapid perisabile si care, de regula sunt aprovizionate in cantitati mici 30- 50-70-100 kg, cum ar fi de exemplu ; visine, cirese, capsuni, fragi, zmeura, mure, afine , ciuperci etc. Aceasta camera ar mai putea fi utila pentru Laboratoare de Industrie Alimentara din Universitati pentru Centre de Cercetare din Industria Alimentara pentru (insusirea tehnologiilor de deshidratare-uscare produse din industria alimentara carne, branza, peste, paste fainoase si bine inteles legume, fructe, plante, tot asa si pentru produse chimice si farmaceutice etc.) in Licee si Scoli profesionale.

Citeste mai mult

175kg/sarja

Camera inventiva cu control automat al regimurilor de uscare tip MIRACO, asigura uscarea in regim economic pentru legume, fructe, ciuperci, plante, peste, carne, branza, paste fainoase, pasta si piure din fructe sau legume, biscuit din fructe, din legume sau din fructe si legume tutun, etc.Parametrii esentiali ai regimului de uscare in dinamica lor (temperatura, umiditate, presiune, debit, viteza etc.)pentru aerul vehiculat ca agent de uscare durata ciclului de uscare precum si tactul de schimbare a sensului de circulatie a aerului prin interspatiile navetelor cu produse depuse la uscat pot fi programati si controlati in mod automat prin intermediul unui soft specific.

Citeste mai mult

250 kg/sarja

MIRACO este singurul furnizor de camere de uscare din lume care asigura uscarea fructelor, legumelor si plantelor in regim economic, asigura garantie prelungita (48 de luni) si garanteaza prin contract, parametrii esentiali de eficienta (durata ciclului de uscare, puterea electrica si termica instalata si consumata, costul mediu energetic al uscarii pe kg de produs deshidratat-uscat ca elemente tehnico-economice utile investitorilor pentru intocmirea planului de afaceri si a pretului produselor in raport cu piata. la cerere, SC MIRACO SRL, asigura tehnologii pentru principalele produse ce urmeaza a fi conservate prin deshidratare si regimuri de uscare.

Citeste mai mult

500 kg/sarja

Durata ciclului de uscare si capacitatea de incarcare pe sarja a unei camere difera de la leguma la leguma, de la fruct la fruct, si de la planta la planta si deasemenea difera si in functie de operatiile tehnologice pregatitoare aplicate semifabricatului inainte de uscare, cum ar fi de exemplu: blansare-racire, centrifugare, grad de maruntire si mod de asezare in naveta. Parametrii esentiali ai regimului de uscare in dinamica lor (temperatura, umiditate, presiune, debit, viteza etc.)pentru aerul vehiculat ca agent de uscare durata ciclului de uscare precum si tactul de schimbare a sensului de circulatie a aerului prin interspatiile navetelor cu produse depuse la uscat pot fi programati si controlati in mod automat prin intermediul unui soft specific.

Citeste mai mult

1.000 kg/sarja

Camerele MIRACO au o productivitate de 3 ori mai mare decat a celor idin import, astfel incat, de exemplu: o camera de1.000 kg/sarja, poate usca in acelasi timp (de exemplu 24 h-3.000kg/zi) cat trei camere de aceeasi capacitate, importate, intrucat are o durata a ciclului de uscare de 3 ori mai mica. Astfel, in loc sa cumparam 3 camere de cate 1.000 kg/sarja din import, cumparam numai una tip MIRACO. De aceea, cand cumparam o camera de uscare, important nu este pretul de achizitie ci capacitatea de incarcare, durata de uscare pe sarja si numarul sarjelor uscate pe zi si greutatea lor, costul energetic pe kg de produs deshidratat precum si costul de exploatare pe intreaga durata de viata, care la MIRACO este de peste 20 de ani, fara reparatii capitale si poate deshidrata cu aceeasi eficienta o mare diversitate de produse vegetale, animale, farmaceutice ,etc.

Citeste mai mult

Preturi orientative, legume-fructe deshidratate.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore.

VENTILATOARE CARE NU SE ARD

Ventilator axial cu functionare la temperatura inalta.

Domeniul de functionare: de la -20°C la + 100°C

Intr-o alta varianta de la: dela -20°C la 150°C

Configuratie standard

  • Diametrtu de la 315 la 1.000 mm;
  • Capacitate de la 2.500 la 45.500 mc/h;
  • Presiune de la 50Pa la 370 Pa;
  • Putere instalata motor: de la 0,37 LA 5,5 kw.

Ventilatoarele sunt reversibile 100% pe aspiratie si refulare, sunt proiectate pentru a vehicula: aer si alti agenti chimici inerti, caracterizate prin randament sporit si fiabilitate la temperaturi ridicate.

 

CARCASA

Carcasa ventilatorului: realizată din tablă de oțel, cu flanșe laminate din carcasă, protejate împotriva coroziunii prin acoperire cu pudră sau galvanizare.

MOTOR

Motoare: asincron IP 56 pentru mediu uscat sau umed., amplasate într-o carcasă închisă din aluminiu sau fontă; Tip 3-fază.

ROTOR

Rotor de înaltă eficiență, cu pale profilate, realizate dintr-un material plastic rezistent - PAG (poliamidă armată cu fibră de sticlă), butuc de aluminiu turnat sub presiune.

OPȚIUNI SUPLIMENTARE

Rotoare: echipate cu pale din aluminiu și folosite peste tot în condiții de mediu extern agresiv, contaminare ridicată a prafului și probabilitate mare de șocuri mecanice.

Alte opțiuni disponibile la cerere

Back to Top